Похапват ви се пуканки? Киноата, амаранта и соргото са новите любими хрупкави изкушения. Зърнените култури са приготвяни по този лесен и вкусен начин векове наред.
Модерните пукани зърнени култури често се приготвят с висока температура, налягане или пресоване. Използвани преди всичко като чудесен топинг за салати, тези пуканки могат да украсят всяко ястие с йогурт или изпечени зеленчуци. Тъй като пукането изисква висока температура, уверете се, че сте подсигурили и надежден контрол върху настройките. Индукционната технология на AEG позволява да достигнете и най-прецизните температури за съвършен резултат.
Индукционен плот MaxiSense Pure
Представете си лъскав лист от чисто абаносово стъкло, който се слива безпроблемно с работния ви плот. Зоните за готвене и тъчскрийн контролите са невидими, когато не им вдъхнете живот с докосването си. Индукционният плот MaxiSense Pure на AEG комбинира изискания дизайн с отзивчиви функции, трансформирайки кухнята ви и превръщайки готвенето в истинско удоволствие.
Контролите Direct Touch гарантират вкусни резултати при всяко готвене. Плъзгащите контроли ви позволяват да увеличите, намалите или изключите нагряването с такава точност, че да получите желания резултат в правилния момент. Така, че каквото и апетитно ястие да готвите, индукцията ви позволява да го приготвите точно по желания от вас начин.
Пукани семена от амарант с черен ориз
Продукти
2 супени лъжици семена от амарант
2 супени лъжици черен ориз
Инструкции за приготвяне
- Нагорещете тиган на плота MaxiSense Pure, когато запуши. След това намалете температурата до умерена.
- Сипвайте само по 1 супена лъжица амарант или черен ориз в тигана
- Оставете семената да се опукат до пълния си потенциял, изсипете ги в купа и сипете в тигата следващата лъжива амарант или черен ориз.
- Използвайте готовите пуканки като ги поръсите върху любимите си супи, салати или десерти.