Лучена супа по тайна рецепта
Лучена супа по тайна рецепта
Нова интерпретация на утвърдената с времето класика, супа с несравнима топлина и дълбочина на вкуса.
Съставки
400 гр. лук, 500 мл. телешки бульон, 1 с. л. гурме червен пипер, 15 зърна зелен пипер, 1 дафинов лист, 5 шафранови нишки, 1 ч. л. сол, 1 щипка смляно индийско орехче, 1 стрък мащерка
Начин на приготвяне
За 4 порции
1. Обелете, разполовете лука и го нарежете на резени с дебелина 2 мм. Смесете всички съставки и запечатайте в пликче за SousVide.
2. Поставете пликчето на ниво 3 на програма SousVide и гответе на 95°C за 75 минути.
Сервиране
Сервирайте в горещи купи и поставете парче препечен хляб с малко настъргано сирене в супата. Френско сирене Конте ще бъде особено подходящо.