Круши в червено вино
КРУШИ В ЧЕРВЕНО ВИНО
Добавете подправките, освен ако наистина не ви допадат - те ще добавят чудесна топлина и дълбочина към вкусовете в ястието.
Съставки
400 мл. плътно червено вино, 1 супена лъжица захар, 2 круши, подправки по избор: канела, карамфил
Начин на приготвяне
4 порции
1. Редуцирайте на половина червеното вино със захарта в тиган за сос. Обелете, срежете на половина и обезкостете крушите. Поставете разполовените круши и червеното вино в пликче за SousVide, ако желаете добавете и подправките и вакуумирайте.
2. Поставете пликчето на рафт на ниво 3 и гответе под вакуум на 95°C за 15 минути.
Сервиране
Десертът може да се съчетае с Крем Англез.