*Въз основа на външен тест. Сравнение на нивата на витамин С в сурови броколи и броколи, приготвени на пара. Тестът се основава на определяне на количеството на аскорбиновата киселина (витамин С) в храната чрез HPLC/UV-визуален метод.
**Вътрешна оценка на производителността въз основа на единичен (1) тест на SteamPro [BSE998230M] и многофункционална фурна [BPE556370M]. Тестът е проведен върху филе от сьомга и пилешки гърди, приготвени в соте.
Защото тя подобрява вкуса на всяко ястие. Готвенето с пара е най-добрия начин да приготвите пълноценно, богато на вкус ястие, и да запазите полезните хранителни качества на продуктите. Когато готвите на програма на пара дори не е нужно да използвате мазнина. В паровите фурни AEG, ястието се изпича равномерно на зададената температура, не остава сухо и дори не загаря. Така вече лесно готвите здравословни и вкусно!